Przystawki
Ser kozi panierowany w orzechach włoskich
(podany z winogronem i sosem żurawinowym)
Tatar wołowy w stylu Kazimierskim
(siekana wołowina, marynowane grzyby, cebula, ogórek kiszony)
(podany z winogronem i sosem żurawinowym)
(siekana wołowina, marynowane grzyby, cebula, ogórek kiszony)
(grillowane kawałki filetu z kurczaka, sałata lodowa, pomidor, ogórek kiszony, cebula czerwona, orzechy włoskie, sos ogrodowy, grzanki czosnkowe)
(ser kozi, sałata lodowa, pomidor, ogórek zielony, prażone płatki migdałowe, sos ogrodowy, grzanki czosnkowe)
(podawany z makaronem)
(z jajkiem na twardo, podsmażoną kiełbasą i boczkiem)
(tradycyjny chłodnik z botwinki (podany z jajkiem))
(pierogi mogą być podane jako smażone na patelni lub z wody z okrasą)
(pierogi mogą być podane jako smażone na patelni lub z wody z okrasą)
(dodatki i surówki według uznania)
(z sosem pomidorowym bez mięsa)
(zapiekana w piwie, miodzie i czosnku, podawana z zasmażaną kapustą)
(pieczona pierś z kaczki, z dymnym sosem śliwkowym)
(smażona z cebulką i jabłkiem)
(smażony, podany z prażonymi migdałami)
(podawane ze świeżym szpinakiem, czosnkiem i suszonymi pomidorami)
(placki ziemniaczane (5 szt., dodatki do placków według uznania))
(solony i łagodny ser przełożony kawałkiem macy)
(śledzie, cebula, jaja na twardo)
(ciecierzyca, prażony sezam, sok z cytryny, oliwa z oliwek)
(dzwonki karpia faszerowane specjalnym nadzieniem, podane w galarecie z sosem chrzanowym)
(z ryb morskich, z dodatkiem rodzynek i migdałów, podawana z farfelkami)
(gęsie szyjki faszerowane wołowiną, gęsimi wątróbkami i rodzynkami przyrumienione w piecu)
(mielona jagnięcina i wołowina z ryżem, rodzynkami, zawinięta w liście kapusty, zapiekana, podana z sosem pomidorowym)
(pierogi z wołowiny podane z żydowskimi kluseczkami i marchewką na słodko)